shading
 

За нас

 

Ceri DingleAndy HirstHammockКери Дингъл и Анди Хърст живеят в Лондон и управляват образователна фондация, която подкрепя глобалното равенство и се нарича WORLDwrite. Анди също така е и реставратор и възстановява картини и исторически интериори. Можете да посетите неговата интернет страница тук.

 

За първи път посетихме Кипилово преди няколко години и се впленихме в хората, мястото, заобикалящата местност, храната и виното. Решихме да вложим спестяванията си в закупуването на къща и пристройка в Кипилово, които да разработим с цел привличане на групи доброволци, работещи с нашата фондация, за да се учат на филмово изкуство в България. Също така, обмисляме разработването на друг имот в селото, който в бъдеще да функционира като училище за филмово изкуство. Междувременно, обаче целта ни е да дадем имота под наем, с което да покрием разходите по поддръжката и да осигурим, пълноценното му използване като обект на наслаждение за посетители от цял свят.

 

Многобройни са красотите на селото и ни е невъзможно да ги опишем с думи, но сме очаровани от красивото му реставриране, подновяване и завършване благодарение на Стефан и местните майстори.

 

Надяваме се, че информацията предоставена на нашата интернет страница ще ви помогне да се спрете на желания от вас ваканционен дом със самостоятелно обслужване, но моля да не се колебаете и да се свържете с нас при допълнителни запитвания. Ние не говорим български, но всички ваши електронни писма ще бъдат преведени, ако вие не говорите английски.

shadingshading