shading
 

Условия

 

Къщата и пристройката – които са в близост една от друга, отделени с двор – са изключително добре обзаведени, за да ви помогнат да се насладите на селския живот в пълния комфорт на модерния начин на живот.

 

Villa Kitchen Кухнята във вилата

Главната вила – Бялата къща

Съдържаща се от 3 спални и една голяма всекидневна/ спално място, всички от които са подходящи за двойки. В тях се съдържа главна спалня с широко двойно легло. Останалите две спални имат двойно легло с трето, разположено отгоре единично легло. Всекидневната/ спалното помещение съдържа голям разтегателен диван, който се превръща в много огромно легло. По този начин къщата побира за спане 8 до 10 човека или повече, ако се предпочита споделянето на стаите. Има 2 бани с душ и тоалетна, едната на горния, а другата на долния етаж. Кухнята е голяма, с просторна трапезария и е напълно оборудвана със съдомиялна, пералня, микровълнова и хладилник с фризер. Има достатъчно порцеланови, стъклени и други прибори и кухненски пособия, които да са достатъчно за нуждите на големи групи гости. В изобилие има и чаршафи и кърпи за вашият престой. Къщата има два входа – единият през горния, а другият през долния етаж – с вътрешни стълби, свързващи двата етажа като допълнение.

 

Cottage - Main Studio Пристройката Главно студио

Пристройката

Състои се от широко студио с голяма баня и малка стая за закуска. Има много голям двоен диван и допълнителни походни легла за деца или приятели. В голямата баня се намират два душа, вана и тоалетна и могат да се използват като съблекалня за басейна, тъй като има врата, която води навън. Пристройката има напълно обзаведена кухня и трапезария с пералня, телевизор и напълно снабдена с чаршафи и кърпи.

 

Barn Хамбар – за игри и партита

Хамбарът, дворът и басейна

В двора на имението се простира много зеленина, пергола, лозови асми и площадки за излежаване на слънце, допълнени с лятна кухня и столове и маси в изобилие. За компаниите от гости и за забавление ние сме оборудвали големия хамбар с портативна маса за билярд и добре осветено място за парти-игри. Доставили сме и надземен басейн за летните месеци, който е достатъчно дълбок и широк за плуване и игра на големи групи от посетители, без да е навредено на дивата природа. Тази година ние насадихме лавандула и рози, така че очаквайте райски ухания да придружават летните ви удоволствия по време на вашия престой.

 

Swimming Pool Басейнът – голям като за тълпа

Допълнителни бележки

  • Сателитни телевизионни канали, селекция от DVD-та (на английски език), видео филми, игри, CD уредба, велосипед, ракети за бадминтон, походни легла, шезлонзи и дарц – всичко това е на ваше разположение по време на престоя ви.
  • През зимата централният нагревател с дърва и електрическият бойлер за вода ще осигуряват вашият уют в снеговитите планини.
  • Инсталирани са аларма за дим и има пожарогасители.
  • Ако шофирате, има място за паркинг, който е осветен.
  • Домашните любимци са добре дошли, но всякакви вреди, причинени от тях, ще се заплаща от собствениците им.
  • Пушенето е разрешено и в къщата и в пристройката, но повреди от изгаряния от цигари и фасове ще се заплаща.
  • Съставени са информационен пакет и пълен инвентарен списък на вещите, които молим да прочетете внимателно.
shadingshading